Referensobjekt

Portar till Bilprovning Stockholm

Till en trafikintensiv bilbesiktningsanläggning har installerats 3 st 4-delade Reco Duo vikport med en rad isolerglas. Portarna har utrustats med motorer monterade på portbladen, då motorer inte går att montera på sidor eller ovan port p.g.a. utrymmesbrist.


Peab Stockholm

Med hjälp av en återförsäljare har dessa fina blåa portar installerats i en förrådsbyggnad på en modern och nyuppförd idrottsanläggning. Portarna öppnas utåt och är av 3-delad modell och har lackerats i specialkulör efter kundens krav.


Lokstallet i Falköping

Lokstallet i Falköping är ett av Sveriges största ringstall för tåg. Till detta projekt har installerats flertal Reco Duo vikportar med förstklassiga motorer och styrsystem från FAAC Nordic AB (Före detta DAAB). Mitten portbladen har urtag för lokens spänningsledning. Extra hög säkerhet har ordnats genom infällda spanjoletter med micro brytare. Detta innebär att spanjolettlåsning och regelstänger är inbyggda inuti portbladen och inte utanpåliggande för att eliminera risker av yttre åverkan.


Modern nybyggnation industriområde

Till ett projekt i Kungsängen (Stockholm) har det levererats 6 st 4-delade vikportar med infällda gångdörrar och en rad isolerglas. Utöver detta levererades 3 st 3-delade vikportar med en rad isolerglas. Ett portblad fungerar som gångdörr för smidig in- och utpassage.


Recodoor.se använder cookies för att du som besökare ska kunna tillgodo göra dig sajten på bästa sätt.