Om Reco port AB

Affärsidé

Vi erbjuder attraktiva industriportlösningar, maskinerier, tillbehör och reservdelar av egen design och mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser genom branschledande återförsäljare, installations- och serviceföretag i Skandinavien.

Företagsbeskrivning

RECO Port AB, beläget i Västergötland, tillverkar vikportar, skjutportar och takskjutportar med snabba leveranser till återförsäljare och kunder över hela Skandinavien.

Genom företagets ägarbakgrund finns över 40 års erfarenhet av porttillverkning och alla portar är genom denna erfarenhet utvecklade för att ge lång livslängd och låg totalkostnad, även i tuffa miljöer.

Tillsammans med våra kunder jobbar vi fram optimala portapplikationer med stor fokus på design och kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan.

För att uppnå optimala lösningar rekommenderar vi att kontakt tas tidigt i ett byggprojekt. Vi lämnar råd och synpunkter samt åtar oss totallösningar av portar, automatik och installation helt efter beställarens önskemål.

2008 har nytt filialkontor öppnat i Stockholm för att möta fortsatt efterfrågan och utökad support till våra kunder. Genom ett unikt återförsäljarnät säkerställs dygnet-runt-bemannad service över hela Sverige av utbildade montörer och servicetekniker.

RECO Port AB bildades 1982 och ägs idag av 4 aktivt arbetande delägare.

Ekonomisk utveckling

Ekonomisk utveckling

Socialt ansvar

Eftersom RECO Port är en del av vårt samhälle vill vi också vara med och ta ansvar hur det utvecklas.

Vår tro är att insatser och främjande arbete ska startas med våra barn. Därför stöttar vi nedan föreningar:

Barncancerfonden

Barncancerfonden – Barncancerfonden finansierar cirka 90 % av forskningen kring barncancer i Sverige, utan några bidrag från stat, kommun och landsting.

Verksamheten är därför helt beroende av frivilliga gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Du kan läsa mera om Barncancerfonden och ge stöd på www.barncancerfonden.se.

Miljö

Läs mer om vårat arbete inom Miljö & Kvalité här.

Övrigt

Utöver ovan hjälper vi även individuella lokala idrottsföreningar samt ungdomar med olika typer av stöd.

Recodoor.se använder cookies för att du som besökare ska kunna tillgodo göra dig sajten på bästa sätt.