Reservdelar

Reservdelar BeslagReservdelar BeklädnaderReservdelar MotorerReservdelar Fjädrar

RECO reservdelscenter erbjuder idag ett brett utbud av reservdelar till olika porttyper till våra återförsäljare. Leveranser oftast samma dag som beställning.

Reservdelar Beklädnader

Samtliga portsektioner anpassas enligt data från tidigare arkiverat ordernummer eller med måttangivelse. Sektioner förbereds med nödvändiga beslag för att förenkla för tekniker på plats. Vid speciella krav kan vi självklart även erbjuda kundspecifika kulörer i NCS-/RAL kulörkoder.

Reservdelar Fjädrar

Vi kan tillverka nästan alla typer av torsionsfjädrar till industriportar.  Till detta erbjuds även medföljande tillbehör som t.ex. beslag, fjäderbrott säkring etc. Till våra egna takskjutportar räcker det med ett ordernummer så kan vi snabbt leverera då teknisk dokumentation finns tillgänglig i databas.

Reservdelar BeslagReservdelar BeslagReservdelar BeslagReservdelar BeslagReservdelar Beslag

Gemensamt för flertalet industriella takskjutportar är att löphjul och beslag är princip densamma. Vi på RECO har flertal olika typer av löphjul, löphjulshållare, wiretrummor och gångjärn. Finns tillgängliga som elförzinkade och rostfria ytbehandlingar.

Reservdelar ElReservdelar ElReservdelar ElReservdelar ElReservdelar El

Allt flera industriportar motoriseras idag då de positiva effekterna är flera. Detta bidrar till säkrare arbetsmiljö, ökad rörelsefrihet samt minskade förslitningar och arbetsskador. Detta ställer dock stora krav på tillgänglighet utbyteskomponenter och reservdelar. Genom mångårig erfarenhet erbjuder vi därför ett stort sortiment av el och säkerhetsartiklar till flertalet porttyper.

Reservdelar MotorReservdelar MotorReservdelar MotorReservdelar MotorReservdelar Motor

Från marknadsledande fabrikanter erbjuder vi driftsäkra och funktionella motorer och styrsystem för olika typer av takskjutportar och vikportar. Styrskåp i olika modeller som även kan skräddarsys för kundspecifika önskemål och portapplikationer.

Recodoor.se använder cookies för att du som besökare ska kunna tillgodo göra dig sajten på bästa sätt.